Kuka vastaa ?

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

# 154 Remppaopinnot aluillaan

Eilen saimme siis a-hevosemme, eli ne jotka jo osaavat ratsastuksellisia ja muitakin asioita ja joilla käydään päivittäin (arkipäivinä) tunneilla ja kisaillaan myöhemmin sun muuta. Minun a-hevoseni on Vinnu-niminen 7-vuotias suomenhevostamma. Kerran olen aijemmin tammalla mennyt ja tykkäsin kovasti. Tänään olikin meidän ensimmäinen koulutuntimme ja vähän sekoittaakseni teidänkin päitänne, opettajamme nimi (lempinimi) on myös Vinnu, joka piti tunnin tänään ja pitää huomennakin.
Sitten tänä aamuna saimme myös varsinaiset remppahevosemme. Ne saattavat toki vielä muuttua, mutta jos hyvin käy niin hääräilen kesään asti (n. 2kk) Fairy-nimisen hevostamman kanssa. Aivan mahtavan suloinen pieni 3-vuotias neiti. Tänään kävimme suitset päässä taluttelemassa nuorukaisia Wanhassa maneesissa ja huomenna olisi tarkoitus kokeilla juoksuttamista pikkuisten kanssa ennen vanhempien hevostemme ratsastustunteja. Kiirettähän tässä on heti alkuunsa pitänyt, kun koulupäivä alkaa kahdeksalta ja minun viikkooni kuuluu tällä viikolla nuorten heppojen kouluttamista, ratsastustunteja, teoriatunteja, iltatallia ja hevosten hoitoa, siis joka päivä. Että aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan oikeastaan painellaan menemään yhteen putkeen, tänäänkin ehdin huikeat 20min + 20min tauot pitämään koko päivän aikana :D

Pientä "helpotusta" (jos sitä voi siksi kutsua), tuo se etten tällä viikolla pääse 5-talliin ollenkaan hoitamaan Almaa. Syynä siihen on viitostallissa pyörivä virustartunta ja talliin ei saa mennä samoissa tallivaatteissa kuin missä kuljetaan muissa talleissa eikä minulle sattunut nyt mukaan vielä kuin yhdet tallivaatteet, Maria hoitelee neitiä siis tämän viikon.. Almalla oli eilen illalla kuumeilua ja se on nyt jatkunut edelleen eli raukka on kaiken muun riesan lisäksi saanut sitten varmaan tartunnan siitäkin! Tartunnasta voitte lukea lisää Opiston sivuilta, mikäli olette kiinnostuneita! Sääliksi käy poni raukkaani..:s Ei voisi varmaan kurjempaa elämää laittaa hienolle hepalle. Hohhoijaa..

Anteeksi tylsän pitkä tekstipostaus ilman kuvia, en vielä uskalla kuvailla remppojani kun en tiedä heppojen omistajilta saako niitä kuvailla (: Myöhemmin ehkä kun saan hommat sujumaan ja niin eespäin.

Heipat!

-Palé

6 kommenttia:

 1. Kiva kun tuo alma on melkein sairastellut koko sen ajan kun on sulla ollut..:/

  VastaaPoista
 2. voisitko vaikka vastaa tohon ed postauksen kommentiin???

  VastaaPoista
 3. Satutko muistaan tehtiinkö kuntotestissä miesten vai naistenpunnerruksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuinka itse haluaa. Itse menin ihan naisten punnerruksilla ja kiitettävä suoritus tuli.

   Poista