Kuka vastaa ?

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

# 164 Have I gone mad?-Palé

4 kommenttia:

 1. Moi, oon tulossa soveltuvuuskokeeseen 22 pv, niin tiiätkö miten bussit kulkee Loimaalta sinne? Junalla kun olen tulos Loimaalle ja siitä pitäis jotenkin päästä sinne Ypäjällekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Matkahuollosta löytyy ja hyvin tulee busseja arkipäivisin. Bussit tulee tuohon n. 500m päähän opistosta kylälle eli heleppo kävellä tänne. Tervetuloa ja tsemppiä kokeisiin Emilia (:

   Poista
 2. Mää kyselisin sellasta, että kun parin vuoden päästä ajattelin Ypäjälle hakea, niin minkätasoinen täytyy olla, jotta voisi rempalle päästä?(: Kun nyt oon HeC+/re80cm niin mietin että paljonko pitää treenata vai voinko jatkaa samanlaista, hieman rennompaa treeniä.
  Auttaako oma hevonen rempalle pääsyä?(: Mitä muita vaihtoehtoja hh-linjalla on suuntautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hilbe! Oma heppa ei vaikuta asiaan ja meidän keskimääräinen taso on nyt varmaankin HeB ja 80cm. Suuntautumisessa on myös ravilinja, kengitys, hevosharraste palveluiden tuottaminen, valjasverstas ja hevoskasvatus. Suuntautumisethan alkavat vasta viimeisenä opintovuonna, että aikaa on kyllä oppia täälläkin jos näet tarvitsevasi lisäopetusta ratsastelun kanssa. Mutta ratsastustaito ei ole ainut merkitsevä asia vaan asenne, ahkeruus ja motivaatio ovat suuria vaikuttavia tekijöitä kaikessa opiskelussa. :)

   Poista