Kuka vastaa ?

torstai 9. toukokuuta 2013

# 167 Poniratsastaja is back !

Tulinpa siinä eilen iltasella kaverin kyydillä Pirkkalaan ja majoituin Kakun seuraksi äiteelle kun hän oli jossain. Kakku ratsasteli Feelixiä siinä pihalla ja päätinpä minäkin sitten extempore kavuta ponisen selkään. Huomasi että oli lihasta tullut vähän läskin tilalle kun jaksoi kantaa itseään paremmin, koota askelta ja laukkakin tuli paljon kolmitahtisempana. Eli suunnittelemani dieetti oli tepsinyt pulleroon! Näillä jatketaan kohti kesälaitumia.. Tämä poni tosin ei mene kesällä vapaasti laitumelle koska se paisuu niin paksuksi että on terveydelle pahasta.
Kävin Almankin selässä tiistaina. Kävelin sen kanssa opistohallin kentällä ja otettiin pari ravipätkääkin. Käynnissä oli vain jäykkä, muttei ontunut. Ravissa sitten ottikin taas ontumaa vej:llä jossa on synnynnäinen vino vuohisluu. Keskiviikkona minulla oli sitten aamulla Fairyn irtohypytystä, sen jälkeen hyppäsin Vinnun kanssa estekentällä Susun estetunnilla ja se meni yllättävän hyvin, ei kuskaillut minua niin pahasti kuin ennen, eli olen oppinut todennäköisesti istumaan satulaan esteiden välissä ja jarruttamisen jälkeen myös päästämään ohjasta joka on aika hiton oleellinen asia :D Tämän jälkeen minulla oli hevostarkastus, jossa tallimestari kyseli vähän mitä tiedän Vinnusta ja katsoi että se on kunnossa ja siistitty ym. Sen jälkeen sitten valjasverstaan tyypit tarkistivat a- ja b-heppojeni kaikki varusteet että ovat kaikki ehjiä ja muutoinkin kunnossa. Siitä sitten pyrähdin vauhdilla 5-tallille ja hain Alman klinikalle kontrolliin. Siellä meni reilu 30min, jonka jälkeen pakkasin äkkiä, tein viikkosiivouksen karsinoihini kolmostallissa ja sitten häippäsin opistolta. Oli kivan kiireinen päivä ja lämmintä ulkona joku +20 ja aurinko paistoi lämmittäen vähän lisää joten hiki hatussa paineltiin koko päivä. Illalla sitten kävin auringonlaskussa vähän kuvailemassa tuossa meidän rannassa ja sitten tämä poniratsastustuokio josta jo kerroinkin jotain.

Loppuviikon meitsi sitten lomailee täällä jossain Pirkkalassa päin. Aivan ja äite on löytänyt uuden kämpän, jonne tässä kesän alussa siis muutetaan ja jätetään Reipin tila sitten muiden käyttöön. Ponille on katseltu tässä vähän uutta kotia, mutta ennen muuttoa meillä on Feelixin kanssa tiedossa Ypäjällä Kari Vepsän koulutus, jossa Vepsä itse opettaa ponia traileriin menemiseen ja siellä olemiseen. Se kun on ollut aikamoinen ongelma ponille aina. Nimim; yli 6h lastausta iltahämärässä -20 asteen pakkasessa 5 ihmisen+rauhoittavan voimin..:D

Jeps, tässäpä oli taas vähän kuulumisia kun en ole ehtinyt kirjoittelemaan viimeaikoina paljoakaan.

Heissulivei!
-Palé

2 kommenttia:

  1. Voi voi voi.... Kypärä päähänxD:D=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mää sitä nyt ihan joka tilanteessa mukana kanna : D

      Poista