Kuka vastaa ?

maanantai 13. toukokuuta 2013

#169 Maastoesteitä!!

Jees, meillä oli siis tänä aamuna Susun pitämä maastoestetunti. Ekaa kertaa hypättiin näiden heppojemme kanssa maastoesteitä siis. Mentiin ensin verkkaa hiekkakentällä sileellä, sitten tultiin kumpuja muutama kerta ja aloitettiin "hyppääminen" ihan pienellä tukilla joka oli maassa. Siitä sitten otettiin pikkuhiljaa korotetumpaa tukkia ja tultiin pientä maastoesterataa derbykentän päässä. Ensimmäisenä esteenä n. 80cm tukki, sitten n.65cm, kolmantena joku 70-90cm joka hypättiin mahdollisimman läheltä matalempaa päätyä, sen jälkeen oli vielä kaksi pientä n.60cm tukkiokseria kumpujen päällä. Aluksi Vinnu oli taas aika villinä ja verkassa teki jo hienoja pukkeja laukannostoissa. Ensimmäisillä kummuilla ei ollut mitään kontrollia ja pari ekaa hyppyäkin meni vähän jarrutellessa. Radalla meni kuitenkin jo paremmin! 
En ole ennen hypännyt oikeita maastoesteitä joten tilanne oli aika vieras ja outo sekä minulle että kokemattomalle ja nuorelle ratsullenikin. Vinnu kuitenkin oli tosi innoissaan ja rohkeana vaikka usein minun pitää rohkaista sitä jonkin verran esteillä. Se hyppäsi juuri kyttäämättä kaikki tukit ja muutaman ensimmäisen hypyn jälkeen minunkin jännitys laantui ja uskalsin ratsastaa sitä eteen joka esteelle viimeisellä radalla (:
Pakko sanoa että kun viimeksi olen turvaliivi päällä ratsastanut joskus 5 vuotta sitten, niin tämä tuntui tosi oudolta ja ahdistavalta :D
Kaikki kuvat on kuvannut Tytti, minun kamerallani (:


-Palé

8 kommenttia:

 1. Eiks ypäjällä tarvii käyttää turvaliivii ku maastossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei maastossa tarvi, maastoesteillä käytämme vain.

   Poista
 2. kommentoin tähän koska huomaat vrm tämän paremmin ..... Nii miks muutatte? Tuleeko teijän taloon vai joku muu vai ettekö enään voi pitää hevosianne O:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiis siihen meijän kämppään joka on kunnan omistuksessa, niin halutaan jotain yritystoimintaa ja äite ei taho pittää semmosta, joten joudutaan muuttamaan. Eli tulee joku muu siis.

   Poista
 3. Söpö Vinnu ja nätti Pauliina =) Ootko keskiviikkona 22.5 esittelemässä pääsykokeisiin tulijoille paikkoja? :D kysyin vaan kun oon siis ite tulossa.
  Ja Vinnu muuten näyttää noissa kuvissa ihan KT-tallin Popparilta, jos muistat sen :DD Mut joo, hienosti meette! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä varmaankin esittelen (; niin muuten näyttääkin popparilta :D kiitokset ja tsemppiä kokeisiin kovasti!!

   Poista
 4. Joudutteko luopumaan Felix:istä ja muista heposista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu feelix saa uuden omistajan ja Alma menee laitsalle (:

   Poista