Kuka vastaa ?

lauantai 18. toukokuuta 2013

#170 infoa tulevasta


Tässä postauksessa vähän alustavaa infoa tulevasta kesästäni.

Tässä kuussa 25. päivä Ypäjällä on hevostaitopäivä, johon meidän Feelix on päässyt Kari Vepsän hevosen koulutus näytökseen. Poni menee siis n. klo 14 Wanhaan maneesiin ja siellä Vepsä auttaa meitä saamaan poni koppiin, koska se on ollut aikamoinen ongelma ponin kanssa. Feelix pelkää siis trailereita ja se saa helposti  vetopaniikin joten Vepsä sanoi että tämä poni olisi oikein hyvä hänen demoonsa. Toivotaan että siitä on hyötyä! Feelix on sitten löytänyt vihdoin myös uuden jota on tässä etsitty viimeviikkoina. Kysyntää olikin yllättävän paljon ja ensimmäinen koeratsastaja oli sitten sitä mieltä että poni on heille sopiva. Eli suoraan Vepsän treenin jälkeen samaisena päivänä, poni matkustaa Loimaalle uuteen kotiinsa (:

Alma sitten olisi tänä kesänä menossa luultavasti Hämeenkyröön Osaran lähelle laiduntamaan. Tänään (lauantaina) käymme katsomassa uutta paikkaa ja sopimassa kesästä laidunten omistajan kanssa.

Itse olen saanut kutsun kesätöihin kahdeksi viikoksi Fairyn kotitallille, joten pääsenkin sitten kesätöihin jos ei ole juuri kyseisillä viikoilla mitään erityisen painavaa menoa, kun emme ole vielä tarkkaa ajankohtaa sopineet.

Ajattelimme myös muutamien kavereiden kanssa käydä festareilla. Niistä lisäinfoa myöhemmin. Kesälomani alkaa 17.6. ja kestää 6 viikkoa (:

Hyvät viikonloput kaikille ja tulkaahan ensiviikonloppuna Ypäjälle katsomaan kasvattajapäiviä ja hevostaitopäivää niin voitte törmätä Feelixiinkin (;
http://www.hevosopisto.fi/fin/ajankohtaista/tapahtumat/?Event_ID=125


Alma mussuttaa (:

moih


-Palé

3 kommenttia:

 1. Miks feelix myydään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska me muutetaan eikä meillä ole enään tallia.

   Poista
 2. Tykkään niin tästä sun blogista ja innolla odotan seuraavaa postausta :)koska sulla alkaa kesäloma? :) ja mitäs Fairylle kuuluu kun et ole siitä hetkeen postaillut? :)

  VastaaPoista