Kuka vastaa ?

tiistai 28. toukokuuta 2013

#172 Kisailua

Heippa!

Meillä on tässä opistolla ollut nyt aika kiireistä, heppoja on lähtenyt laitumelle ja meidän a-hepat muuttivat 2- ja 1-talleihin kun 3-talli tyhjennetään derby- ja kisaviikkoa varten kun siihen majoitetaan kisaheppoja. Vinnu löytyy nyt tämän kesän ajan siis 2-tallista, tamma ei pääse valitettavasti laitumelle kuten meidän muut rempat, koska se hankaa harjaa ja häntää niin pahasti ettei pystyisi olemaan siellä ilman hoitoa.

Viime viikolla tosiaan oli minun ja Vinnun ekat kisat, maastoestekisat siis. Ne meni aika huonosti, kaksi kieltoa ja aika menikin ihanneajasta vaikka kuinka paljon ohi. Mutta mieltäni se ei lannistanut, oli kuitenkin kyseessä meidän ekat kisat ja minun henkilökohtaisesti ekat "kunnon kisat" ja ekat maastoestekisat. Kokemusta siis saatiin ja oli aika elämyksellistä :D

Tällä viikolla menemme sitten keskiviikkokisoissa Vinnun kanssa 80cm luokan. Ja tämähän on sitten ensimmäinen rataestekilpailuni piiiiiitkään aikaan, joten tulee varmasti olemaan aikamoista hakemista.. Tämäkin ihan siksi että saisimme vähän jotain kisakokemusta alle ennen kisaviikkoa.

Tänään meillä oli Susun estetunti derbykentällä, jolla en ole koskaan ennen ratsastanut. Vinnu oli aika tosi eteenpäinpyrkivä mutta tarvitsi paljon tukea pohkeella ja vaati minulta tarkkuutta ja jääräpäisyyttä esteille tullessa. Muutaman kiellon jälkeen muistin taas paremmin käyttää sitä pohjetta ennen estettä ja viimeinen harjoitusrata menikin sitten tosi hyvin ilman kieltoja ja saatiin Susulta ja luokkakavereiltakin kehuja. Siitä jäi hyvä fiilis. Mentiin myös pientä hautaa sekä bankettia vaikka bankettia ei pitäisi tulla kisaviikolle.

Näillä näkymin olisi tarkoitus kisata kisaviikolla sittenkin vain rataesteitä, koska emme ole Vinnun kanssa vielä ihan niin varma ratsukko että kannattaisi lähteä kenttää ratsastamaan. Tämä on ihan hyvä päätös minusta. Koulupuolelle en aijo mennä ollenkaan nyt koska se meillä on Vinnun kanssa vielä tooooosi kaukaa haettua ja epämääräistä..:D

Nyt kun olen vihdoin päässyt vähän kisailemaan, päätin tehdä blogilleni vielä erikseen "Kilpailukalenteri" sivun johon kokoilen menneitä ja tulevia kilpailuita ja tuloksia niin pääsette vähän näkemään meidän mokailuita ja edistymistä.


Feelix on nyt uudessa kodissaan ja asustaa tässä aika Ypäjän lähellä Suomenhevostamman kanssa. Kesän he viettävät pihatossa mukavan lapsiperheen pihalla ja syksyksi he rakentavat pienen tallin niille pihaansa. Mukavan näköinen paikka ja omistajat mitä parhaat ponille. Feelix tutustui heti uuteen kotiin päästessään uuteen heppakaveriinsa ja he siellä rapsuttelivat toisiaan ja söivät vuoronperään ruohoa kuin olisivat olleet aina kavereita (:


Mukavassa metsätarhassa leikkimässä villiheppoja


Pääsen varmaan katsomaan ponia aika usein kun tosiaan asuu aika lähellä opistoa ja pyysivätkin jos voisin käydä heille pitämässä välillä vähän tuntia tai jotain..:)


Heippa heei!

-Palé

3 kommenttia:

 1. Kiva juttu varmaa sunki mielestä että meni nii lähelle! (: Onneks sai hyvän kodin ! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on susta ja Vinnusta pari kuvaa niistä maastoestekisoista. Ne on kyllä aika huonolaatuisia, huono kamera + surkea keli :D laitatko s.postiosoitteesi jos haluat niitä kuvia? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se olisi mukavaa! pistä hevosmiestaito@suomi24.fi jos viitsit, kiitos kovasti (:

   Poista