Kuka vastaa ?

torstai 30. toukokuuta 2013

#174 Laidunkausi avattu!


Tänään on sitten kesä vihdoin julistettu Ypäjällekin päästäen orit laitumelle! Peruskouluilla huomenna viimeiset koulupäivät vissiin ainakin useimmilla kouluilla ja ihmiset pääsee latailemaan akkujaan. Itsehän olen vielä pari viikkoa koulussa mutta sehän sujuu mukavasti lämmössä ja auringossa (ainakin toivottavasti).


Laitan myöhemmin vielä orilaitumesta kuvia, jos saan niitä Aletalta. Omassa kamerassa, kun ei putki riitä niin kauas että saisin näitä villiheppoja kuvailtua (: Pari yllä olevaa kuvaa sain kuitenkin opistolta napattua teille!

Heräsin tänään puoli kuusi vaikka koulu alkoi vasta yhdeksältä. Kävin ennen kahdeksaa Saran kanssa maastoilemassa Vinnulla ja Sara ratsasteli a-hepallaan Gonzolla (Konsta). Käppäiltiin ensin "Rivieran metsässä" mäkiä ylös ja alas ja Vinnu oli ihan fiiliksissä ja halusi vain laukata kivikkoisia mäkiä ylös, oli siinä työtä pitää tamma tasapainossa :D Sitten ravailtiin "pikkuhiittikselle", käytiin kahlaamassa pienessä lammessa hevosurheilualueella ja laukattiin pari pätkää. Vinnu vähän villiintyi laukassa ja heitti mojovan loikankin, sillä oli kivaa!

Eilen tosiaan hypättiin kisoissa 80cm luokka, arvosteluna A.2.0 ja otettiin sitten viimeinen este alas. Ajassa 53,72. Nopein aika oli ollut 48,08 ja jos olisin ratsastanut viimeiselle sarjalle tarkemmin enkä pelkällä pohkeella niin olisin saanut välin paremmaksi ja lähestymisen osuvammaksi, olisimme tehneet Vinnun kanssa neljänneksi parhaimman ajan ilman virheitä. Vinnu oli aivan fiiliksissä kisoissa, niinkuin minäkin. Tammaa ei jännittänyt yhtään ja se oli tosi hyvin avuilla eikä juuri kyttäillyt esteitä vaikka treeneissä on ollut aikamoista epävarmuutta. Susu kehui meidän rataa ja minunkin mielestä se sujui tosi hyvin pientä mokaa lukuunottamatta. Tästä on hyvä jatkaa kisaviikolle.

Hyvät kesälomat kaikille sen ansainneille ja mukavaa kesää muillekin!

-Palé

6 kommenttia:

 1. Onnea! Vinnuhan on oikein mukavan kuuloinen nuori :)

  VastaaPoista
 2. Halusin vain kiittää että sinulla on ihana blogi, kerrot monipuolisesti elämästäsi hevosopistolla ja laitat paljon kuvia mikä elävöittää heti blogiasi. Itse hain tänä vuonnna sinne ja toivottavasti pääsen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen anonyymi: Koska sulla oli soveltuvuuskokeet?

   Poista
 3. Tässä vihdoin nämä kuvat, voit käydä kopsaamassa täältä :)
  http://maunonponiblogi.blogspot.fi/2013/05/76-reissailua-ja-soveltuvuuskokeet.html

  VastaaPoista
 4. Sulle olis haaste :)

  http://arrasankari.blogspot.fi/2013/06/jos-pilvet-on-paakalloja-pida-itsesi.html

  VastaaPoista