Kuka vastaa ?

sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

#176 Laatumamselli laitumeen!

Äite käytti tänään mut Hämeenkyrössä Alman luona ja päästin sen laitumeen uuden ystävänsä Pamin kanssa (: Voin sanoa että meinasi jäähä pikkupale kakkoseksi kun tamma tajusi minne sitä kuskasin ja alkoi tanssahtelemaan aika vauhdikkaasti! Huikea fiilis kun jalkavaivat unohtuivat ja tammat laukkasi pitkin peltoa hännät tötteröllä ja harjat hulmuten kuin villihepat. Onneksi oli meidän tytön jalat sen verran kuntoutuneet näiden lomakuukausien aikana että ei pitäisi tuottaa ongelmaa tuo laidunkirmailu ainakaan toistaiseksi.


Näytän huojentavan pieneltä ponini vierellä...:D


Juoksija vs. ex-hyppääjä: kumpi voittaa?


Syötin sen toisen korvan tallikoiralle (:Kuolaushetki

hyvä pylly

Turpa rutussa mussutetaan
Voin sanoa että nyt kyllä mieli lepää itsekullakin, poni on hyvissä käsissä Loimaalla ja tamma onnellisena pellossa ja puolet aivoistani näinollen jo kesälomalla kun turha hepparessi on kumottu laitumelle!

Tänään palailin opistolle ja kämpillä on kyllä aivan hitsin kuuma! Auton mittarikin huusi kolmeakymppiä tänään kun köröteltiin Hämeenkyröstä.Loppuun vielä iso "HUOM!", kiinnostuneet tsekatkaa blogikirppis! Sinne on tullut nyt roppakaupalla täytettä (:-Palé

3 kommenttia:

 1. Hei! ensinäkin sinulla on todella kiva blogi ja olenlukenut siittä saakkaa kun ypäjä-sarja rupesi pyörimään telkkarissa :)

  Toiseksi missä päin hämeenkyröä alma on laitumella ??

  Kesäisin terkuin janni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Alma laiduntelee siinä Osaran maatalousoppilaitoksen ihan vieressä (: Kiitoksia, mukavaa kesää Sinulle!

   Poista
 2. On se Alma sitten kaunis hevonen!

  VastaaPoista