Kuka vastaa ?

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

#178 Ratsastelua Vinnulla

Tein ekaa kertaa Vinnusta pienen videon. Kakku ja äite kävi tänään Ypäjällä joten passitin heidät sitten meitä vähän kuvailemaan (: Kuvat on sitten kaapattu videoista että ei tarvitse huippulaatuja odotella..

Tosiaan viimeksi ratsastin Vinnulla tätä ennen keskiviikkona ja sekin oli kevyt aamumaastoilu jota ennen ma koulutunti ja ti estetunti. Vähän on jäänyt vähille kisaviikolle treenailut, mutta huomenna olisi taas estetunti ja tiistaina koulutunti, ke-to työskennellään yksin ja pe olisi sitten ne kisat..

Derbyssä olin tosiaan vain lauantain ja sunnuntaina vähän aikaa töissä. Lauantaina haettiin hevosia laitumelta, harjattiin ne ja vietiin messuhalliin kengityskilpailuun ja pideltiin niitä siellä sitten kolmisen tuntia, jonka jälkeen vietiin hepat takaisin peltoon. Sunnuntaina olin sitten koulupuolella klo 11-12 lähettinä, eli tietämättömille siis kuskailin koulutuomareiden kopeista arvostelupapereita kansliaan. Helppoa duunia oli tällä kertaa siis derbyssä. Ensiviikolla olen maanantain vapaalla (lukuunottamatta sitä estetuntia) ja varmaankin loput päivät teen töitä kenttäkisoissa ja koulukisoissa. Niistä infoa myöhemmin.

Mutta, tässä olisi sitten vähän videoa Vinnun ja minun työskentelystä ja loppuriehumisistä rivieralla..:D


Vaihtoehtoisesti videon voi katsoa myös YouTubesta tästä linkistä!
Jaiks, nyt pääsitte sitten näkemään millaista se meidän meno oikein on..:D

Onkohan monikin lukija tulossa katsomaan kisaviikolla kisoja?

-Palé

2 kommenttia:

 1. Hehe, hyvinhän menette :) Vaikka oon enemmän puokki-ihmisiä, niin Vinnu vaikuttaa oikeen suloiselta ja ihanalta tapaukselta!

  t.Julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiitos, minäki enemmän puokkeja mieluummin harrastaisin mutta aina joku pieni söpö poni menee mukana c:

   Poista