Kuka vastaa ?

perjantai 14. kesäkuuta 2013

#180 Kilpailutuloksia

Nyt on sitten kisaviikon hyppelyt minun osalta suoritettu ja hyvä mielihän siitä jäi.

Vinnu oli verkassa tosi vahva ja kauheasti menossa esteille (mikä tietenkin positiivista). Radalla oli vähän jännittynyt alkuun, mutta kun päästiin suorittamaan niin hyvinhän se pomppasi. Meno oli tasaisen reipasta mutta tultiin aika monelle esteelle aika kaukaa joten eipä ainakaan puomit putoilleet. Muutamaa lankkua neiti kyllä kyttäsi vähän mutta olin niin adrenaliinin vallassa että sain sen aika helpolla panostuksella ratsastettua kaikista esteistä yli. Perusradalla oli 8 estettä ja uusinnassa 4 ja tapani mukaan lopetin ratsastamisen ennen viimeistä estettä ja siitähän se puomi sitten tipahti.. Oltiin kuitenkin sijalla 9. jotenka sijoitus jäi aivan hilkulleen sillä 8 ensimmäistä sijoittui. Noh, eipä siinä mittään. Hyvä fiilis jäi kyllä tästä showsta ja koutsitkin kovasti kehuivat meitä (: Tarkemmat tulokset löytyy blogini kilpailut-sivulta.


Tuosta pikkuisen pätkiä meijän radasta ja vähäisen kuvia lisämausteena.Vinnun poikaystävä Ehdokas ja iloiset kuskit


Lauantai ja sunnuntai vielä töitä ja maastoilua Vinnun kanssa. Sunnuntaina vien Vinnun 4-talliin viettämään kesää ja voi olla että meidän yhteinen tiemme päättyy tähän..:c Saamme uudet hevoset syksyllä loman jälkeen ja kaikki hepat eivät tule takaisin meille, en tiedä miten meille kahdelle käy.. Sunnuntaista tiistaihin olenkin sitten Saralla luokkakavereitten kanssa ja tiistaina menemme sään salliessa lintsille Helsinkiin käynnistelemään lomafiiliksiä (:

Käyn ensiviikolla vähän kokeilemassa muutamaa heppaa Pirkanmaalla josko saisin kesäksi vähän treenikaveria ettei ihan löhöilyksi mene koko kesä.

-Palé

6 kommenttia:

 1. Voooou hyvä Pauliina, superhyvin ratsastat! :)Ootte hyvä pari :) Luulin että Vinnu on ruuna :DD jotenkin niin kuulostaa ruunan nimeltä :D Pääsin muuten kans Ypäjälle hh-linjalle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, onhan tässä vielä aika paljon treenailtavaa (: Vinnua on ruunaksi muutamat muutkin luulleet :D Hyvä, tervetuloa tänne ja onnea kovast!!

   Poista
 2. Ratsastat kyllä tosi kivasti. Kuinka korkeita esteet oli?

  VastaaPoista
 3. oliko noi siis seura vai aluekisat? :D saatteko kisata siellä opistolla koulun hevosilla noissa ypäjän kisoissa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluekisat. Kisaviikko nääs (: Saadaan kisailla juu ja joillain linjoilla vähän niinkun "pitää" kisata..kuten rok ja rk opinnoissa.

   Poista