Kuka vastaa ?

maanantai 24. kesäkuuta 2013

#181 Ainiin mulla oli blogikin!

Tosiaan! Tässä on ollut nyt niin paljon menoa ja meininkiä, että blogi parka on jäänyt pölyyntymään tänne internetin syövereihin..Hups!

 Kisaviikko on takanapäin ollut jo viikonpäivät ja lomaakin on aloiteltu mukavasti! Kisaviikon viikonlopun olin la ja su koulutuomarin sihteerinä molempina päivinä ja voin sanoa että maailman puuduttavinta hommaa ikinä, mutta tulipahan tehtyä! Käsi hapoilla, niskat jumissa ja takamus puutuneena istuttu tuomarinkopissa ja kirjoiteltu papereita kynä sauhuten. 

Löysin myös expo-alueelta itselleni kivan hv-polon ison laukun, sekä kannukset joista tosin ei nyt ole kuvia.. 

Ostin vähän liian ison hupparinkin, tosin en exposta..


Sunnuntaina olinkin viimeistä kertaa Vinnun selässä, kävin neidin kanssa kaatosateessa maastossa ja vein sen sitten kakkostallista nelostallille, jolla se viettää kesänsä muiden oppilaiden ratsuna. Oli kyllä tylsää viedä tamma sinne ja raahata sen varusteet uuteen satulahuoneeseen..Olisin niin mielelläni jatkanut tämän söpöliinin kanssa pidempäänkin! Saamme syksyllä uudet a- ja b-hevoset, mutta ehkä jos hyvin käy niin saattaapa jotkut saada vanhat ratsunsa takaisinkin. Toivotaan parasta ;)

Kirjoittamani Vinnun ruokintataulu 2-tallista ennen lähtöä. Piti ottaa kuva että muistan mitä kirjoittaa uuteen tauluun!

Kun oli heppa tarvikkeineen muutettu, aloinkin pakkaamaan omia tavaroitani kesäloman viettoa varten! Oma lomani alkoi niin, että mentiin parin luokkakaverin kanssa Saralle kahdeksi yöksi ja siitä sitten viime tiistaina Lintsille junalla! Se oli mukava reissu ja sääkin pääosin suosi meitä :)


hupiranneke..:D


Kotiin isälle palailin tiistai-iltana ja siellä minua odottikin uusi kamera! Vanha ystäväni Sony meni pikkusiskoni käyttöön ja tämän Lumixin kanssa meneekin varmaan koko kesä, että opin sitä käyttämään! Tosi hieno kamera ja tässä on nyt sitten videotoimintokin, eli pääsen kuvailemaan videoita ja zoomikin on mitä parhain tämän putken kanssa! Yippee (:


Loppuviikosta palasin takaisin sitten Somerolle Saralle ja käytiinpä siellä yksissä juhannuspippaloissa vähän juhlistamassa keskikesää kavereiden kanssa. Tuli tutustuttua myös moneen uuteen ihmiseen ja eiköhän se sää ollut taasen oikeinkin mukava eikä hyttysetkään juuri kiusanneet (:


Olen tässä etsiskellyt vähän kesäratsua ja yhtä kävinkin jo kokeilemassa. Tämän viikon alkuun käyn kokeilemassa Lempäälässä yhtä suokkitammaa vielä ja katsotaan josko saisin päätettyä kumpi ehdokas olisi (jos olisi) sitten mukava kesäkaveri ratsasteluun loman ajaksi. Huomenna (maanantaina) käyn Iiriksen kanssa radiokirppiksellä ja keskiviikkona mennään isän ja Iiriksen kanssa Jämsään mummolaan yöksi. Siellä on niin nättiä että pääsen varmasti treenailemaan uuden kameran käyttöä kivaan ympäristöön!

Äite ja Iiris onkin tällä välin ehtinyt täällä Pirkkalassa muuttamaan Reipin tilalta pois ja tälläkin hetkellä kirjoittelen muuttolaatikoiden keskeltä uudesta kämpästä kuulumisia. Muutimme/muuttivan sitten tämmöisiin taloihin joissa olemme ennenkin asuneet muutamia vuosia sitten. Kaksikerroksisia rivitaloasuntoja aika rauhaisalta paikalta, mutta silti suht läheltä Pirkkalan "suurta keskustaa", kiva paikka minusta! Täällä olisikin sitten touhuiltavaa että saisi talosta kodin näköisen.

Venähtipä taas nuukkumaanmeno kun kello lyö jo kahta yöllä..Tätä se loman unirytmi teettää..

Heippa!

-Palé

5 kommenttia:

 1. Ihanan pitkä postaus!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! :) Löysitkö kesäratsua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siitä lisää seuraavassa..tarviin miettimisaikaa ;)

   Poista
  2. Ei lukenu seuraavassa! ;)

   Poista