Kuka vastaa ?

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

#182 Aika kultaa muistot ja siks jengit menee halpaan ja muistelee kun kaikki oli hyvin ennen vanhaan

Jep, Cheekin tahtiin tänäiltana! Mutta tälle sanoitukselle on myös käyttöä.. Löysin nimittäin meidän vanhalta koneelta minun vanhoja poneilukuvia ja voi että kun on aivan pakko niitä teillekin tänne jakaa! Rakkaita poneja tuli iso ikävä ja ajattelinkin käydä tässä lomaillessani taas vierailemassa ratsastuskoululla moikkaamassa kultaponeja (:

"Valmennusponini" 8v. russ-ruuna Eemeli <3 Ensimmäinen kuva varmaankin vuodelta 2010


Eemelin kanssa ensimmäinen "iso" esteeni eli oliskohan joku 50cm okseri? :D vuonna 2011 Vuonna 2011 tammikuussa Blanco-ponin kanssa treenailua. Tamma oli ratsastuskoululla mutta se oli sen verran hankala ettei sitä käytetty tunneilla, joten minä sitä sitten jonkin aikaa siellä muutaman kaverini kanssa ratsastelin..:)Siprina-ponia venyttelin, talvi 2011Jonas-ponilla ekaa kertaa tunnilla, tämäkin vuodelta 2011, syksyä taisi olla.Eppu-poni talvella 2010, tämäkin poni kamalan vanha varmaan jo ja vieläkin tekee töitä reippaana Viholassa (:Henkka<3 Ehdottomasti yksi tärkeimmistä poneista Viholassa. Tämän kanssa kävin kouluvalmennuksissa ja rakastuin poniin aivan täysin! Hänkin on niin vanhus jo.

Sitten löytyi vielä toiselta pikkutallilta kun käytiin Kiiran ja Kakun kanssa muutamia kertoja köpsöttelemässä (: Aww kuinka oltiinkaan pikkusia!

Kakku ja Chili-poni 2011

Minä ja Insku-poni

Minä ja Enska-suokki 2011

Kiira ja Enska pelleilee :D

pieni Kakku ja iso heppa 2011 (:

Tutkin konetta viellä loppuviikosta jos ehdin ja katson josko siellä olisi jotain söpöä tänne lisää! Ihania muistoja tulee mieleen ja tekisin kyllä mitä vaan että pääsisin vielä nämä kaikki legendaariset ponivuodet elämään<3

-Palé

7 kommenttia:

 1. Pakko kysyä että onhan nää viimeset hevoset sieltä kirkonkylän koulun läheltä ? (: ja sitten vielä että mikä tuon viimesen kuvan hevosen nimi on kun kovin tutulta näyttää ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä ovat juu! En kyllä yhtään muista..siitä on jo aikaa :D

   Poista
  2. Näyttää niin nykyiseltä hoitohepalta mut varma en oo kun vanhenee ne hevosetkin :D

   Poista
 2. Mikä kappale toi otsikko on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. cheek-aika kultaa muistot

   ja itseasiassa otsikossa on virhe sillä halpaan sanan kohalla pitäis olla harhaan

   Poista
  2. Itseasiassa tuo on kyllä ihan oikein tuo otsake ;) Nyt kun kunnolla kuuntelin ja katsoin lyriikkasivustoja. Mutta eipä ole vakava asia..:)

   Poista