Kuka vastaa ?

perjantai 28. kesäkuuta 2013

#184 Päivä äiten kanssa !

Oiiikein mukava perjantai takana äiten kanssa! Aamun aloitin aamulenkillä jonka jälkeen mussutin aamupalan äiten uudessa kämpässä. Otin aurinkoa pienellä rivitalotakapihallamme ja sitten kävimme hakemassa Timon ja äipän kanssa Reipistä vielä viimeiset tavarat tallista tänne kotiin. Tulipa sieltä iso kasa varastoon tallista kaikkia loimia ja muuta heppakamaa joille ei oikein ole käyttöä enään..:c Tämän reissun jälkeen käytiin parilla kirpparilla ja syömässä Pirkkalan Daddy's Dinerin terdellä äiten kanssa kahdestaan!Kirpparilta löytyi muutama iso juliste uuden "huoneeni" seinälle. Terassilta huristeltiin sitten suoraan Ylön Hööksiin ja tovin soviteltuani löysin uudet kisapöksyt ja takin, paitaa en vielä löytänyt. Näitä en jaksanut vielä kuvailla..

Päivän ehdoton huippukohta oli kuitenkin se, kun mentiin Pappilantielle ja Reipinniemeen äiten kanssa leikkimään autokoulua. Äite opetti pelkääjän paikalta ja ite pääsin ajelemaan. Käytiin vaihteet läpi ykkösestä kolmoseen ja vähän peruuteltiinkin. Vaihteiden vaihto oli aika helppoa mutta meinasihan siinä mennä alkuun pasmat sekaisin kun piti väännellä vipuja ja painella polkimia samaan aikaan ja laittaa vilkkua päälle, mutta hyvin se meni eikä kukaan jäänyt alle! :D
Illan päätteeksi meillä kävi vielä siili takapihalla moikkaamassa kaikkia meidän kissoja ja tarjoilin sille sitten illallisen (:


Ailo kahtoo kieroon :D

-Palé

2 kommenttia: