Kuka vastaa ?

lauantai 29. kesäkuuta 2013

#186 KESÄARVONTA!

Heippa kaikille lukijoilleni!

Olen päättänyt nyt blogin uudistumisen kunniaksi pitää arvonnan kaikille julkisille jäsenilleni. Eli käytännössä kaikki jotka näkyvät Follower-listallani julkisesti, voivat osallistua arvontaan!


PALKINTO

Arvonnan palkintona on blogikirppikselläni oleva GG:n ruskea korvahuppu beigeillä kanttauksilla. Huppu on kokoa cob. Huppu on ollut vain muutaman kerran käytössä ja ajattelin näinollen sen olevan hyvä tähän arvontaan (:
KUINKA VOIN OSALLISTUA?

Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla minulle tähän postaukseen tai sähköpostiini muutamalla sanalla/lauseella pienen vapaasanaisen arvostelun blogistani, ihan oman mielipiteesi pohjalta. Muistutan vielä, että sinun tulee olla blogini lukija, jotta voit osallistua arvontaan!


MITEN SAAN PALKINNON JOS OLEN VOITTANUT ARVONNAN?

Arvon ensiviikolla yhden lukijan, joka on kirjoittanut arvostelun ja lähetän korvahupun hänelle perjantaina 5.7. postikirjeellä joka kolahtaa seuraavan kuluvan viikon aikana arvotun postilaatikkoon. Arvotulle ilmoitetaan erikseen voitostaan ennen postittamista. Muistathan siis liittää arvontaan myös nimesi, sekä osoitteesi! Voit halutessasi lähettää arvostelun, sekä osoitteesi myös sähköpostiini, osoitteeseen hevosmiestaito@suomi24.fi


VIESTIN/SÄHKÖPOSTIN SISÄLTÖ:

Nimesi:
Osoitteesi:
Arvostelu blogistani:
Sähköpostiosoitteesi:


Onnea arvontaan!

~Palé

3 kommenttia:

 1. Heta-Mari Himanen
  Os: Teinisalo 69 37370 Narva
  Arvostelu: Tykkään lukea tätä blogia, koska mietin aina sitä pikku Pauliinaa, jonka kanssa minä, Kiira, Saima ja Janski oltiin viholassa vuosia sitten ja kuinka susta on tullut hevosen omistaja kaikkien viholan pukkiponien jälkeen, ja olet ypäjällä koulussa mihin joskus itse halusin myös, mutta vaihdoin unelmia. :)
  Sähköposti: hetamari@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Pistän sähköpostiisi osallistumiseni.
  Olem lukija, mutta en jaksanu kirjautua sisään.

  VastaaPoista
 3. Pistän osallistumisen sähköpostiisi.
  Olen lukija, ja sähköposti tulee osoitteesta milja.husu@gmail.com

  VastaaPoista