Kuka vastaa ?

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

#187 Sanoinko jo että oot paras?

Kävin katsomassa isän kanssa Almaa Hämeenkyrössä. Laitumelle kuului hyvää ja mamma tallusteli iloisena vastaan katsomaan vieraitaan. Hällä on nyt vain etusissa kengät. Olisi jätetty kengättömänä peltoon, jos kaviot olisi edessäkin paremmassa kunnossa, mutta kengittäjänkin mielestä oli parempi pitää edessä kengät sen keväisen lohkeamankin vuoksi. Takasten vuohisiin oli päässyt vähän tulemaan riviä kurakelien myötä, mutta niitä oli hoidettu hyvin eikä sen kummempaa haittaa ollut onneksi. Jalat ei olleet lämpimät eikä keränneet muuallekaan nestettä, mutta maha oli taas saanut kivasti kokoa :D Alkaa tamma näyttämään jo oikeasti kantavalta, vaikka laidunmasuahan tuo vain on.. Naapuripellon hepat oli kuulemma tulleet viimeviikolla lankojen läpi moikkaamaan Almaa ja Pamia, ei ollut Alma kuitenkaan ottanut matsia vierailijoiden kanssa. Tallin pitäjäkin sanoi että kauhean mukava ja sosiaalinen heppa Alma on.

Jee, vieraita tulossa!


Moi olen koira, mikä sinä olet?

Ikävä oli molemminpuolinen<3Mussukka ja pusuhetki


Niin, sanoinkos jo että oot paras? Oikeesti.


Kovemman luokan talutusvälineet (;


Nätti tyttöseni! Aika haikealta tuntuu aina lähteä tuolta neitiä katsomasta, kun ei edelleenkään tiedetä miten on Alman kohtalo sitten laidunkauden jälkeen.. Ratsuksi kun hänestä ei oikein enään ole.. Mutta sen aikaa kun se minulla on, aijon kyllä pitää neidistä hyvän huolen ja iloitsen sen kanssa vietetystä ajasta. Aina on kyllä hyvä mieli tullut kun sen kanssa on päässyt puuhaamaan, niin on positiivinen ja kiltti kaveri tämä hepo.

Isälle kiitokset kuvista. Ne on nyt sitten uudella kameralla otettu.

Huomenna lähden isän ja Iiriksen kanssa heti aamusta Helsinkiin. Käymme ainakin torilla ja varmaan Heurekassa, kaupoilla ja ravintoloissa.. Perinteinen meidän kolmen kesäreissu Stadiin siis tiedossa ja yövymme hotellissa yhden yön ja palailemme tiistaina Pirkkalaan.

~Palé

7 kommenttia:

 1. Ootte niin ihanii <3
  Toivottavasti Alma parantuisi, voi oispa Wandallaki kunnon masu ;33 !
  terkkui koko perheel ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Simpula, niin tekin (: Oppii se Wandakin kasvattamaan masuaan kunhan kasvaa isoksi tytöksi niinkun Alma :D Terkkuja myös äitilles ja tammallesi!

   Poista
 2. Ihanat (<3) noi sinun housut! Ootko misä ostanu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljosti! Nelly.com:ista tilasin keväällä (:

   Poista
 3. Varmasti tuntuu haikealta lähteä neitosen luota pois,tiedän hyvin tunteen, meiltä piti lopettaa noin kaksi viikkoa sitten 14vuotias suokkiruuna jolla oli kaviokuume mutta sillä ei ollut kaviot lämpimät, vaan sillä oli kuumetta :o niinkin voi näköjään käydä mutta kyllä se siitä(: tivon syvästi,että Alma parantuu,on niin hellyyttävän näköinen hevonen :3 juu mutta hyvät lomat sinulle,kun sinulla sitä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsempeistä, kerron Almuskallekin kun käyn siellä seuraavan kerran (; Ja hyvää lomaa sinullekin jos sinulla sitä on :D

   Poista
 4. on nii jännä kattoo almaa nyt tollasessa kunnossa tai siis ku ei voi enää ratsun hommii tehä, ku mä tunnen sen alman entisen omistajan nii näin almaa viime syksynä ja iha normaalisti toimi sillo ratsuna :) mutta tsemppii nyt teille että alma paranis :)

  VastaaPoista