Kuka vastaa ?

perjantai 5. heinäkuuta 2013

#192 Ratsastan vain suomenhevosia kiitos

Oikeesti...Ennen inhosin ratsastaa suokeilla, mutta nykyään en paljoa muilla ratsastakaan ja täytyy sanoa että oon kyllä tykännyt!

Tänään kävin kahdenmaissa ratsastamassa Tähdellä. Oli aika kuuma ja aurinko porotti ja sää oli painostava, joten menin sen kanssa kävelemään n.45min maastoon vain, ettei läkähdyttäisi :D Tähtönen tykkäsi kovasti maastoilla.


Tähti maastokävelyllä (:


Ehdin pyörähtämään kotona, niin alkoi julmettu kaatosade ja hetken päästä olinkin Viholassa, vanhalla ratsastuskoulullani. Tarkoitus oli mennä katsomaan kun Kiira ratsastaa vuokraheppaansa, mutta suunnitelmat hieman muuttuivat kun pääsimme paikalle. Tallin omistaja Ca nimittäin pyysi, että menisin opettamaan kahta espanjalaista tyttöä yhden hepan kanssa. Tytöt puhuivat kyllä ihan hyvin suomea joten homma ei ollut aivan mahdoton. Käytiin läpi perusasioita ja opetin heitä varustamaan heppaa suomalaisten tapaan. Meininki oli kuulemma aika erilaista kuin Espanjassa (: Se oli tosi siisti kokemus ja sovittiin että törmätään joskus uudestaankin heidän kanssaan. Tämän jälkeen Ca pyysi minut vielä ratsastamaan Näpsä nimisellä suokkitammalla. Kävin Kiiran ja sen vuokraheppansa kanssa vähän radalla hölkkäilemässä.

Näpsä ja Palé, sekä asialliset ratsastusvaatteet..En ollut ihan varautunut hepan selkään :D

Eli aika heppatäyteinen päivä takana ja nyt kuuntelen huoneessani kun sade jymisee kattoon.. Tuuri sinänsä ettei nämä jättimäiset sadekuurot sattuneet silloin päälle kun olin ratsastamassa!

~Palé

2 kommenttia:

 1. Mä vain luen koko ajan uudestaan ja uudestaan näitä sun postauksia!:D hyvää luettavaa on ja ennen kaikkea ihanat kuvat ja kaikki(: Sanoisin että PARHAIN blogi mitä olen ikinä lukenut(:! muutes,ku olen "hävittänyt" tänne internetin syvyyksiin sen "unikon elämää" blogin jota tykläsin luea hyvfin paljon! että, tahtoisitko linkata tähän vastaukseen sen "osoitteen"?
  ~Banni(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuooosta http://unikonelamaa.blogspot.fi/ sitä tosin ei ole kirjoitettu aikoihin eikä sitä varmaan enää kirjoitellakaan..mutta hirmu paljon kiitoksia kehuista ((:

   Poista