Kuka vastaa ?

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

#193 solarium ja kampaaja

En oikeastaan tarvitse kumpaakaan.. Otin tänään aamupäivällä aurinkoa pari tuntia ja ihan hyvin tuli sellaista punertavanruskeaa väriä iholle.. Kuvassa ei valitettavasti näy koska web-kamera ja huono valo, mutta i don't care..Tämä on ehkä eka kesä kun minä oikeastaan rusketun..Oon niin vaaleaihoinen että lähinnä palan jos jotain. Mutta tuon pienen punoituksen jälkeen väri on kuitenkin yleensä muuttunut ihan kivaksi sävyksi, eli no panic! Leikkasin myös hiuksistani jonkun verran pois, vähän lisää kerrostusta ja huonoja latvoja (joita muuten oli paljon) aika reilulla kädellä. Vielä ei kaduta työni tulos :D


Alkuviikosta olisi tarkoitus käydä Yyterissä rannalla äiten ja Iiriksen kanssa kärventymässä vähän lisää. Pitää katsoa josko uskaltaisin talviturkkinikin jo kastaa meressä vai jätetäänkö ensikesään. En todellakaan ole mikään uinnin ystävä enkä tainnut viimevuonnakaan käydä kuin ehkä vaivaisen kerran järvessä..

En oikein vielä tiedä minä päivinä käyn ensiviikolla ratsastamassa, mutta kai sekin tästä selkenee pikkuhiljaa..:)

~Palé

1 kommentti:

  1. Kävin yyteris just viikonloppun ku asun n. 15km pääs, ni oli aika vilposta ainaki aluks ja viel ku tuuli ni se sekotti sitä vettä.

    VastaaPoista