Kuka vastaa ?

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

#218 Herätellääs blogia välillä henkiin!Heippa vain kaikille piiiiiiiiiitkästä aikaa!
Blogini on ollut tässä noin 3kk tauolla ja ajattelin laittaa sitä vähän uuteen uskoon;)
Mitä teille kuuluu? Onko täällä enään ketään?(:

Tilanne on nyt se, että heppapalehan on nyt tämän vuoden ilman heppoja ja pidän siis Hevosopistolta välivuotta psyykkisten probleemien takia. Niistä kerron enemmän vlogeissani YouTubessa!

Vlogaaminen on sujunut tosi kivasti nyt ja oon saanut paaaaaljon aivan huisin ihania uusia tovereita vlogaajien joukosta! Kameraujous on aika hyvin selätetty ja tilaajiakin on tullut yli 900, huisia:)

Kamerani on saanut tripodin!(:

Ajattelin pistää blogin taas pyörimään tosiaankin. Teemaahan oli pakko nyt muuttaa, kun Alma on jalkavaivojensa vuoksi toisessa kodissa kevyemmällä käytöllä ja mitään heppajuttuja en nyt kykene harrastelemaan. Elikkä heppa-asiat jää nyt toisaalle tältäosin. Sensijaan ajattelin kirjoitella tänne vastedes vähän tuumailuitani, joitakin runoja ja muita sanoituksia joita tykkään kirjoitella, sekä tietysti paljon kuvia! Kuvamateriaali on nyt pääosin varmaan kuvia minusta, mutta kuvailen varmasti jossain vaiheessa enempi ulkonakin kunhan löytyy taas motivaatio takaisin.

Jos teillä on jotakin kysyttävää tai ideoita postaustoiveista tai vaikkapa vlogitoiveista, niin kertokaa niitä ihmeessä minulle! Päivittelen tätä blogia varmasti harvemmin kuin vlogikanavaani, mutta pidetään täälläkin pieni liekki kokoajan vireillä että pysyy harrasteluni monipuolisempana ja ennenkaikkea Teidän mielenkiinto hereillä!


Ja naamani on saanut lävistyksiä, tällä hetkellä tosin vain toinen noista on paikallaan:D


Hiphei ja eikun uusia haasteita kohden, saapi nähhä mihin tämä vie (;2 kommenttia:

  1. Ihanaa saada sut takaisin tänne! :) Vaikka seurailen sun vlogiakin, mutta on kiva kun palasit taas tänne! Otat niin hienoja kuvia ja kirjoitat kivasti! Kirjoittelet just siitä mistä haluat, ei aina tartte niistä hevosista höpöttää.. Tiedän itse, että ei aina jaksa niistä puhua vaikka olen itsekin valmistunut hevostenhoitajaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos:)) jooo ei heppojakaan koko elämää jaksa:) pieni tauko on jeeees!

      Poista