Kuka vastaa ?

lauantai 3. toukokuuta 2014

#237 Vierailin Ypäjällä♥

Heipäheiii!

Meitsi oli viimeviikolla to-pe Ypäjällä! Mun opiskelukaverit nimittäin valmistuivat ja kutsuivat mut juhlimaan heijän kanssaan ja kuvailemaan juhlia:) Oli ihan mahtavaa nähdä taas kaikkia ihania ystäviä ja voin sanoa että oli kyllä tunteet pinnassa ihtellä ihan sen takia kun on ollut niin ikävä tovereiden luo Ypäjälle. Kävin kahtomassa talleja ja heppojakin ja meinas tulla tippa linssiin:D Herkillä oli tunteet muutenkin jengillä kun tyypit joutuivat jättämään opiston ja lähtemään maailmalle. Osa pääsi oikein ulkomaille töihin ja jotkut jäivät suomeen heppaduuniin. En voi muuta kun hattua nostaa tälle jengille, ovat jokainen paperinsa ansainneet! Ehkä miekin joskus teen tuon viimeisen vuoden pois ja saan paperit..ehkä.

Me grillailtiin torstai-iltana/yönä opiston grillikatoksella koko porukka, kuunneltiin musiikkia, laulettiin, tanssittiin, juteltiin, syötiin, juotiin, itkettiin ja naurettiin. Huomasi kyllä että jengillä oli hiukka vaikeeta jättää tämä paikka, kun kolmen vuoden ajan on Opisto ollut heille kuin koti, jossa on ihan uusi perhe ja oma elämänsä.

Muistatteko vielä mun opistokavereita?
Ainakin sussu (Joonas), Pinja, sara ja Aletta pitäisi olla joillain muistissa:) Tästä vähän juhlintakuvia tovereista!

Vapusta sen verran, että olin Tampereella sannin ja Monan (Cconaf) ja hänen tovereitten kanssa ja juhlinta jatkui vielä pari päivää sannin ja Lallen kanssa Tampereella ja Nokialla grillaten ja hölmöillen:D Vappuna tapahtui myös eräs mukava heppajuttu, nimittäin kaverini Ella sai vanhan pikkuponinsa Pikatsun takaisin ja näin ollen ponipale pääsee taas poneilemaan pitkästä aikaa! Nyt kun olen Ellan suomiputella Arskalla käynyt muutamia kertoja ratsastamassa, niin pääsen osallistumaan myös Pikatsu-ponin hoitoon ja kuntoutukseen:) Jippii! siitä tulee varmasti kesän aikana paljon juttua, kuvia ja videota, eli hepotytöt ja pojat pysykää kanavalla!

suokki-herra Arska metsäkävelyllä:)

4 kommenttia:

  1. ons toi sussu/joonas tyttö vai poika?

    VastaaPoista
  2. Tiedätkö, että kuinka hyvin hevosen hoitajat ja opettajat pääsee töihin? Millainen se pääsykoe Ypäjälle on? Itsellä olisi haaveissa päästä vielä opiskelemaan ratsastuksenohjaajaksi sinne :) Kiva jos saadaan vielä lisää heppailupostauksia!

    VastaaPoista
  3. heippa! ypäjältä on kyllä tietääkseni päässyt oikeinkin hyvin töihin kun sieltä on valmistunut. pääsykoe oli hevosenhoitajan linjalle että sisälsi matemaattisen tehtävän, kuntotestin, tallitehtävän, haastattelun ja ryhmätehtävän. vaikuttavin taisi kuitenkin olla se itse haastattelu, että asenteella vaan ja kaikki peliin niin pääsee helpoiten!:) rats. ohjaajaksi sitten ratsastus näyttö tai joku tämmöinen millä nimellä liikkuukaan, varmaan noitten lisäksi. voi olla että muuttunutkin jo jotenkin kun kumminkin 3 vuotta sitten ihte hain mutta jotenkin nuin se varmaankin on:D

    VastaaPoista