Kuka vastaa ?

tiistai 27. toukokuuta 2014

#238 niiiin ihana kevät !

Heippa kaikille murmeleilleni!

Olin tuossa pari yötä isälläni Pirkkalassa ja sain räpsittyä hieman keväisiä/kesäisiä kuvia ihan vain tätä blogia varten!
Kuten varmaan huomaatte, niin blogi on saanut pientä kevätsiivousta mm. uuden bannerin myötä, mitä pidätte?:)

Mulla olisi Teille tänään ihan asiaakin, jos tsiigaatte nuo kuvat läpi ja rullaatte alaspäin niin tiedätte mistä on kysymys..?:)
Täällä blogin puolella on ollut viimeaikoina niin masentavan hiljaista, vaikka teitä vakiseuraajia tuntuu olevan listan mukaan melkein 200.. Niimpä tarvitsisin hieman apua Teiltä rakkaat lukijat! Tahtoisin nimittäin kirjoitella nykyään taas enempi blogia, mutta ongelma on se että en tiedä mitä kirjottelisin. 

En nimittäin tahdo kirjoitella Teille samoja "mitä mulle kuuluu" höpötyksiä tänne, mitä kerron vlogeissani Youtuben puolella. Mitä minä sitten kirjoittelisin? Heppapostauksia tulee toki sitten tänne kun alan vähän aktiivisemmin talleilemaan, mutta ei ihan vielä.

Elikkä toivoisin Teiltä nyt hieman osallistumista ja toiveita postausten suhteen! Onko jokin asia/teema/haaste tms. jota toivoisitte näkevänne blogissani? Jos on, niin NYT olisin täydellinen ajoitus ilmoittaa asiasta tämän postauksen kommenteissa! Jep, eli näppikset sauhuamaan ja ideoita ilmoille niin paljon kuin sielu sietää niin saahan tähänkin blogisivustoon vähän lisävirtaa!

Kiitos paljon jo etukäteen♥
2 kommenttia: